2021 - ÖNEM PROJESİ (ÖZGÜVEN SEMİNERİ)

30.10.2021 195

2021-ÖNEM PROJESİ ÖZGÜVEN SEMİNERİ

Özgüven, kendimiz hakkındaki düşüncelerimiz, duygularımız ve inançlarımızdan oluşur. Kendimize verdiğimiz değerin ölçüsüdür.
"İnsanın kendi kendini fethetmesi zaferlerin en BÜYÜĞÜDÜR" (Eflatun)

"Kocaeli Önem Projesi" çerçevesinde okulumuzda ZOOM üzerinden Özgüven konulu seminer 26.10.2021/Salı günü saat 13.10'da düzenlendi. Psikolog Cem BERBER ve Psikolojik Danışman Çağla ÖZAYDIN öğrencilerimizle buluştular. Ögrencilerimiz için hazırlamış oldukları güzel içerik ve sunum için teşekkür ederiz.

2021-ÖNEM PROJESİ ÖZGÜVEN SEMİNERİ

Bir zamanlar bir çocuk varmıș.
Bu çocuk,ne yaparsa yapsın bir türlü yazamazmıș.
Hatta asla okuyamazmıș.
Harfler hiç bilemezmiș.
Kelimeler onun düșmanıymıș.
Okuyup yazamadığı için derslerinden geri kalmıș.
Arkadașları ona hep gülmüșler.
Ama o kendine hep güvenmiș.
Hiç vazgeçmemiș. Ve günün birinde șans yüzüne gülmüș.
Artık bütün dünya onu konușuyormuș.
Atomu keșfedip dünyaca ünlü bir bilim adamı olmuș.
Pek kim bu bilim adamı ?

Bütün olumsuzluklara rağmen vazgeçmeme cesareti gösteren kendine sonuna kadar güvenen dünyaca ünlü Albert Einstein'dır.

FOTOĞRAFLARIN BÜYÜK HALİ İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ